Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Ha nem bízol eléggé önmagadban, hogy gondolhatod azt, hogy sikerülni fog bármi is az életedben? Ha nem vagy őszinte magaddal, tényleg hiszel az álmaidban?

Most 5 ehhez hasonló akadály következik, amelyet ha nem tudsz leküzdeni, sosem tudod elérni a céljaidat.

Nem hiszed azt, hogy amire vágysz, azt megérdemled

Hinned kell magadban, az erődben, a képességeidben, a vágyad erejében, ha el szeretnéd élni a célodat, amelyre mindig is vágytál. Bizonyítsd be a világnak, hogy képes vagy egy nagyszerű dolgot alkotni, és valamiben jobb lenni, mint bárki más.

Hagyod, hogy mások elbátortalanítsanak

Az életed nagy részét kompromisszumok között töltöd, betartod a szabályokat, viselkedsz, és még mosolyogsz is a főnöködre, mert hálás vagy, hogy dolgozhatsz. Ehelyett nem lenne jobb, ha kezedbe vennéd az életed, és többé nem hallgatnál azokra az emberekre, akik visszafognak, lehúznak, elveszik a bátorságodat? A te életed, a te sikered! Indulj el a saját utadon!

Ha azt gondolod, hogy annak úgy sincs sok értelme

Ha így gondolod, akkor nem hiszel magadban. Sokkal jobb, ha szeretsz valamit, és csalódsz, mint hogy nem szeretsz semmit, és így nem is sérülsz meg. Kockáztatnod kell néha, ha azt szeretnéd, hogy megvalósuljon az álmod. Ne gondold úgy, hogy nincs értelme, túl nagy erőfeszítés kell hozzá. Higgy magadban és minden könnyebb lesz.

Ha mindig csak halasztgatod az álmaid valóra váltását

Majd holnap, esetleg jövő héten, vagy mikor jó idő lesz. Ha a céljaid elérését ezek a feltételek határozzák meg, akkor te is tudod mélyen a szívedben, hogy azokból nem lesz semmi. Ne áltasd magad. Vagy elkezdesz most dolgozni, meghatározott program szerint, vagy felejtsd el az álmaidat.

Ha elfogadod a “NEM”-et

Oké, visszautasítottak, nemet mondtak, de ez még nem jelenti a világ végét. Próbálj egy más tervet kidolgozni, egy más utat keresni, hogy sikerüljön az, amire igazán vágysz. Légy kitartó!

Forrás: twice.hu

Életigenlők.hu

Similar Posts