Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Szerelem a levegőben

Biztosan te is érezted már azt a bizonyos tavaszi zsongás, környezetünk felébred, és minden energiával, melegséggel töltődik fel. Szakértők szerint, mindez a téli fényhiány után fellépő tavaszi bőségre vezethető vissza, amire a szervezet pozitívan reagál, mindezt fokozott érzelmi aktivitás követi. A virágillat, és a napfényes pillanatok miatt fogékonyabbak vagyunk a pozitív érzelmekre, és a szerelemre.

Friss gyümölcsök

A téli ingerszegény, influenza szezon után a friss gyümölcsökre hihetetlenül ki van éhezve a szervezet. Tavasszal ismét elárasztják a boltokat a finom édes gyümölcsök és zöldségek. Kapj fel egy receptkönyvet, és készíts egzotikus salátákat, turmixokat, vagy néhány finom koktélt!

Több idő a szabadban

A természet ébredésével szervezetünk egyre többet vágyik a szabadba, és a friss levegőre. Itt az ideje a régóta várt grill partiknak, és lassan elővehetjük a piknikkosarakat is.

Eljött a kertészkedés ideje!

A kertészkedés szerelmeseinek szomorú lehet látni, ahogy télen hó teríti be gondosan ápolt kertjüket. A fagypont elmúltával, és a meleg közeledtével azonban elővehetjük a felszerelést, és ismét színekkel tölthetjük meg otthonunkat.

Nincs többé fagyoskodás!

Végre nem kell több rétegbe burkolóznunk ahhoz, hogy kilépjünk a szabadba, vagy a buszmegállóban dideregnünk. A hőmérő higany szála ugyanis egyre följebb kúszik.

Forrás: napidoktor.hu

Életigenlők.hu

 

Similar Posts