Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 4 perc

Jól tudjuk, hogy a legdrágább kincsünk az egészségünk, ami többet ér minden másnál. Azonban sok esetben ezt csak akkor realizáljuk, amikor már megtörténik a baj. Éppen ezért nagyon fontos megfelelő hangsúlyt fektetni a prevencióra. A legtöbb esetben igyekszünk odafigyelni arra, hogy rendszeresen eljárjunk kivizsgálásokra, szűrésekre, vitaminokat szedünk és odafigyelünk a táplálkozásunkra, hogy megőrizhessük az egészségünket.

Amikor a hétköznapokban az tapasztaljuk, hogy folyamatosan fáj a fejünk, ingerlékenyek vagyunk, fronthatást sejtünk a háttérben. A mai korban a tudatos életforma, az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül a napjainkban drasztikusan megemelkedett elektroszmogot, valamint az egyéb ártó sugárzásokat sem.

Egyre nagyobb számban jelennek meg újabb és újabb mobiltelefonok, – a digitalizáció, a robotizálás korában kb. 8 milliárd mobiltelefon van a Földön – amelyeket computerként használunk. Számítógépek, tabletek, wifi-k, kondigépek és háztartási gépek mellett környezetünkben gomba módra elszaporodtak az épületek tetejére elhelyezett adótornyok. Ezek folyamatosan kommunikálnak az okostelefonokkal akkor is, ha azt nem használjuk, csak magunknál, vagy a közelünkben tartjuk.

A férfiak jellemzően a zsebükben hordják a mobiltelefonjukat, amely kimutatottan hímivarsejt torzulásokat, impotenciát okozhat. Egyre több magas frekvenciás terhelés ér bennünket az épületekben és a szabadban egyaránt, amelyeket nemcsak az adótornyok, hanem a katonai átjátszók, híradástechnikai eszközök, bázisállomások sugároznak. Ez jelentősen diszharmonikussá teszi a levegő frekvenciáit, amelyeket felveszünk.

Nagyságrendi érzékeltetésre egy példa: Az SBM/2008 Nemzetközi Épületbiológiai ajánlások szerint a 20 mw/m2 a határérték a magas frekvenciás terhelések vonatkoztatásában.

Ez 3.000 – 1.000.000 mw/m2 nagyságra emelkedett, ami olyan rendszeresen kapott trauma az emberi szervezet és az élővilág számára, amely a levegőben éjjel-nappal jelen van a falban lévő vezetékek, a háztartási eszközök, a világítóberendezések, a számítógépek, tabletek, mobiltelefonok használata által okozott terhelések mellett. Mindez sejtbiológiai kockázati következményekkel jár, így a méreganyagok távozása sem működik kellő hatékonysággal.

A fogyást, a mozgás által elért pozitív változásokat az elektroszmoggal terhelt környezetben sokkal kisebb mértékben és hosszadalmasabb munkával tudjuk aktualizálni, a sejtjeink energetikailag amortizált állapotba kerülnek. Ebből a logikus és egyértelmű felvezetésből következik, hogy napjainkban alapfeltétel az egészséges táplálkozás, és a rendszeres mozgás hatékonyságának növelésére működő elektroszmog védelmet használni. Ez az egészségprogram kiemelt szegmense, nem túlzott állítással az alapja. Ha stabil az alap, jól működik a felépítmény.

Egy magyar találmánynak köszönhetően azonban védekezhetünk az elektroszmog ellen. Juhász Jánost, a SpaceHarmony-System műszaki védelmi rendszer kutatásfejlesztőjét a csernobili jelenség motiválta, hogy elindítsa azt a 25 éves innovációt, amely ma már egy működő, és nemzetközi szinten elismert sugárvédelem. Munkatársaival együtt kifejlesztették az úgynevezett épületvédelmi technológiát, de rendszerük alkalmazható autóban, vagy akár egy személyes mobiltelefonon is.

A szakemberek által kifejlesztett SpaceHarmony-System technológia lényege, hogy az épületekben mérhetően csökkenti a sugárzást, és átalakítja a természetes állapotnak megfelelő frekvenciává és hővé, így egy láthatatlan aurát kap az épület, amelyben az egészségügyi kockázat alá csökken az elektroszmog. A szűrő telepítése úgy kezdődik, hogy  akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá viszik valamennyi sugárzási paramétert. Három hét után kontrollméréseket végeznek, amelyek igazolják, hogy az épület hivatalosan is zöld. Ez a lehetőség nem csupán intézményi szinten működik, de a lokális védelem akár egy autón, repülőgépen, tömegközlekedési eszközökön belül, sőt a mobiltelefonra illesztve is hatékony.

Az elektroszmog veszélyeinek az alapja a sejtkommunikációs zavar. A digitalizációs terheléssel elveszítettük a természetközeli állapot energiáit, ez pedig fizikai tünetekben is jelentkezik. Egyre több az elektro-hiperérzékeny, depressziós, autizmusban, dekoncentráltságban, fáradékonyságban, alvászavarokban, bizonytalan eredetű fülzúgásban, fejfájásban, ingerlékenységben, érdektelenségben szenvedő ember, és a tünetek zöme sajnos már a gyerekeknél is előfordul.

Az okok között ott lehet az elektroszmog, mint stresszhatás. A Nemzetközi Elektroszmog Kutató Intézetek vizsgálati anyagai egyértelműen igazolják, hogy a sugárzások, mint kiemelt rizikófaktorok is hozzájárulhatnak minden betegség kialakulásához. Jelenlétükkel nehezítik azok gyógyulási esélyeit, sőt önmagukban is okoznak megbetegedéseket. A WHO az elektroszmogot kiemelt rizikófaktornak minősítette, 2B rákkeltő kategóriába sorolta ugyanúgy, mint a dohányzást vagy az alkoholt. Nem a fejlődés a probléma, hanem az, hogy olyan gyorsan következett be, hogy hatalmas lett a szakadék a védekezés és a fejlődés között.

Sok évig tartó problémafeltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségivel a SpaceHarmonySystem létrehozott egy olyan műszaki védelmi rendszert, amely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugarakat, kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon (radioaktív nemesgáz) sugárzást, geopatikus (a föld által kibocsátott és az egészséget károsító hatású sugárzás) torzulásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken a behatások által kialakuló egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Segítségükkel megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek a mobiltelefonálás, a számítógépek, elektromos háztartási berendezések használata, wifi-k és az alap sugárterhelés ellenére is. Ezért az egészséges táplálkozásban jelen lévő minőségi tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és aminosavak sokkal könnyebben bejutnak a sejtek belsejébe, így minőségi és hatalmas energia ég el sejtszinten, ugyanakkor az égéstermékek során keletkezett méreganyagok kijutnak a szervezetből. Mivel minden pillanatban kölcsönhatásban vagyunk a sugárzásilag terhelt levegővel, – amelyben az első légvételünktől, az utolsóig élünk – ezért elengedhetetlen, hogy megpróbáljunk védekezni a sugárzás ellen.

Mi az elektroszmog?
Az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van. Kevés olyan pont van a bolygón, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető. További terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, az elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.  Az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére.

Törvény van rá
A jogharmonizálás keretében 2016. november 29-én hazánkban is életbe lépett az EU 2013-ban elfogadott direktívájára épülő törvény, az elektromágneses terek hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről [33/2016. (XI. 19.) EMMI rendelet]. Az EU-ban és hazánkban végzett egészségügyi elemzések alátámasztották, hogy az „e” sugárzások károsító hatása már nem csak a munkahelyeken, hanem a lakosság körében, a lakásokon belül is kimutatható.  A munkáltatók felelősségét a munka törvénykönyve és más jogszabályok is megszabják.

Carla Galli
www.carlagalli.com
06 70 608 3977

***                    ***                    ***                    ***

A díjmentes onko-segítő szolgálatot, az Életigenlők magazint, a rákszűréseket a személyi jövedelemadó 1%-ából működteti a közhasznú szervezet. Ezért kérjük, idén is rendelkezz adód 1%-ával A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány javára! Itt olvashatsz bővebben rólunk és a rendelkezés menetéről: http://rakellen.hu/hu/egy-szazalek Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts