Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 3 perc

Hogyan született ez a történet dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyász tollából?

Az egyszerű ember fél. Az egyszerű ember kiszolgáltatott. Sokszor nem bízik önmagában, és nem hiszi, hogy bizonyos helyzeteken úrrá tud lenni. Ezekből az életérzésekből született dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyász fejében, lelkében a Menekülés, amely az emberi faj kihalására és az ember, mint egyén elpusztíthatóságára hívja fel a figyelmet. Mindezt olyan stílusban írta meg a gyakorló orvos, amely az akciófilmekhez hasonlít, a romantikus filmek, regények eszközeit ötvözi, nem nehéz, hanem szórakoztató olvasmány formájában.

Sokan vannak most az otthonukba zárva. Sokan érzik azt, hogy kilátástalan a helyzet. Ezt érzi főhősünk is, aki mégis az összes elé halmozódó veszélyen leleményességgel, szerencsével túl lesz, és megvédelmezi a családját, a gyermekét. Most mindannyian a COVID19-el vagyunk elfoglalva. Ez jelentős és reális veszély. De úgy, ahogy most vigyázunk egymásra, úgy kellene vigyáznunk az életterünket jelentő bolygóra is. Sokan nem értik, mi is az a globális felmelegedés. Mindannyiunkhoz kell információt eljuttatnunk erről, de nem tudományos, hanem szórakoztató formában. Ahogy a gyerek megtanulja meséken keresztül, hogy ki a jó, ki a rossz, ezt tehetjük mi is felnőttek. A könyv stílusa hasonlít a Dan Brown könyvekéhez: könnyed, izgalmas, fordulatos, és nem sejthetjük, hogy mi lesz a vége. Elbukás, vagy megmenekülés. Ez sajnos napjaink mindennapi égető kérdésévé vált.

Hogyan lett író dr. Mangó Gabriella?

„Íróvá úgy lesz valaki, hogy az írás megtalálja. Orvos vagyok. Aki most is a frontvonalban áll és gyógyítja az embereket. Naponta tapasztalom, hogy a szorongás hogyan keríti mind inkább hatalmába az embereket.

Ez a könyv a békeidőket idézi. Az írását 2019. őszén kezdtem, egyszerűen megszületett bennem ez a történet, melyet át kell adjak mindenkinek, akinek meg kell kapnia az üzenetemet. Gyógyítás ez, a maga másféle módján. A lélek tehermentesítése. Az én, orvosi lelkemnek is a tehermentesítése. Menekülés a mindennapos megfelelés, a mindennapos önfeláldozás elől.

Menekülés valami jóba, amivel többek leszünk! Nevetés, kikapcsolódás, szórakozás! És kis időre elfeledkezünk arról, hogy sír a gyerek, hogy kezdődik az online oktatás, hogy a boltban azt figyeljük ki és hogyan köhög, megfeledkezünk a magányról, ás arról, hogy úgy gondolunk az álmainkra, mintha ezentúl már mindig elérhetetlenek lennének! Vigyázzunk egymásra! Túl fogjuk élni!” – írta a könyv témájáról és saját magáról a doktornő, Gyöngyös ismert és kedvelt, természetes módszerekkel is gyógyító orvosa, aki Aranyanyu díjas is. A könyv magyar nyomdában, újrahasznosított papírból készült.

Megrendelhető a Líra online felületén, ha újra nyitnak a boltok, akkor a Líra boltokban lesz megvásárolható. Ez a könyv letehetetlen! Ajánljuk elolvasásra! Keressék a Líra boltjaiban és a mangezgabriel.escape@gmail.com email címen.

***                    ***                    ***                    ***

A díjmentes onko-segítő szolgálatot, az Életigenlők magazint, a rákszűréseket a személyi jövedelemadó 1%-ából működteti a közhasznú szervezet. Ezért kérjük, idén is rendelkezz adód 1%-ával A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány javára! Itt olvashatsz bővebben rólunk és a rendelkezés menetéről: http://rakellen.hu/hu/egy-szazalek Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts