Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

A március 11-i kormányzati döntés értelmében, a járványügyi helyzet miatt, itt is tudatjuk minden érdeklődővel és partnereinkkel, hogy a 2020. április 2-3-án a  “Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot!” címmel szervezett, nagy érdeklődésre számot tartó konferencia elmarad, új időpontban kerül megrendezésre. 

A konferencia szervezését folytatjuk és reméljük, hogy ugyanazzal a tartalommal és ugyanazokkal a feltételekkel hamarosan újra meghirdethetjük.

Az Életigenlők magazin 2020/1. tavaszi száma nem jelenik meg nyomtatottan. Április közepétől digitális, lapozható formában lesz elérhető az eletigenlok.hu webportálon, pdf formátumban a rakellen.hu honlapon.

Javasoljuk Olvasóinknak, hogy kísérjék figyelemmel a konferenciánkkal, szűrőrendezvényeinkkel kapcsolatos híreinket nyilvános felületeinken: http://rakelleneskonferencia.hu, http://rakellen.hu,  http://eletigenlok.hu, valamint facebook oldalunkon https://www.facebook.com/rakellen.alapitvany/

A kormányzat kommunikációs felületeit figyelemmel kísérjük és nagyon bízunk benne, hogy a veszélyhelyzet elhárul és mihamarabb találkozhatunk a 35. jubileumi rákellenes eseménysorozaton, könnyek helyett…

(szerk.)

eletigenlok.hu

Similar Posts