Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 4 perc

Hogyan lehet egészségesnek maradni mégis?

„A mindennapok méreganyagait és a környezetszennyező anyagokat egyre inkább lehetetlen elkerülnünk. A veszély abból adódik, hogy a legtöbb méreganyag színtelen, szagtalan, de a szervezetben elraktározódnak, és a különböző hatásuk összeadódik, míg végül egy tünet-együttessé, betegséggé állnak össze.” – mondta el témajavaslatként egy találkozásunk alkalmával Dr. Rippel Emília holisztikus fogorvos, akitől interjút kértünk, hogy bővebben is körbe járjuk ezt a kérdést.

– Ez a rengeteg környezeti ártalom, ami körül vesz bennünket, akár aggasztó is lehet… Vajon van-e, és ha igen, mitől kell félnie a 21. századi embernek?

– A 21. század embere egy olyan háborúban él, amit már nem a szokásos fegyverekkel vívnak. Az aggasztó az, hogy legtöbben észre sem veszik, így nem is félnek. Sokan a kényelmük érdekében nem akarnak tudni róla, pedig a helyzet egyre romlik. A mai ember naponta lassan, de biztosan mérgezi magát megszokásból úgy, hogy annak következményeit sokáig észre sem veszi. Holisztikus fogorvosként évtizedekig harcoltam az amalgám ellen, amivel az emberek a nap 24 órájában mérgeződnek. A szájban kigőzölgő higany köztudottan idegméreg, szintén színtelen, szagtalan. Ugyan a mai napig használatban van, de van választási lehetőség a tömések között.

Itt húznék párhuzamot azzal, ahogy a ma embere mérgeződik egyszerűen azáltal, hogy lélegzik. Márpedig levegőt kell venni. Tudni kell, hogy a belélegzett mérgező anyagok a legveszélyesebbek, mert ezek egyenesen a tüdőn keresztül a vérbe vagy a szaglóidegeken keresztül az agyba jutnak. Ma már van egy olyan betegség, hogy „ chemtrail flu“.

– Mi az a chemtrail?

– Ez egy „geoengineering“ néven futó „tudományos“ program, amit a globális felmelegedés ellen dolgoztak ki. A globális klímamanipuláció által egy folyamatos kísérleti program részesei vagyunk a tudtunkon kívül, ennek keretében repülőgépekről, nagynyomású tartályokból vegyi anyagot juttatnak a légkörbe egy klímaegyezmény értelmében, legálisan.

A geoengineering lényege éppen az, hogy ún. fényvisszaverő nano fényrészecskéket, “okos“ port – alumínium, bárium – juttatnak aerosol formájában a légkörbe, ami a napsugárzás egy részét elnyeli, illetve visszaveri, így hűtve a Földet.

– Van-e bármilyen közvetlen egészséget károsító hatása?

– Azzal, hogy leárnyékolják a Napot, elveszik tőlünk a napfényt, gátolják a tobozmirigy működését, ami pedig a hatodik érzékünk, az antennánk az égiekhez. Elveszik az ételeinkből a fotoszintézis által termelt biofotonokat. Valamennyien biofotonokból épülünk fel, ha nincs napfény, nincs biofoton, nincs bioszintézis, nem jut megfelelő tápanyag hozzánk, nincs elegendő D3-vitamin, vagyis használhatatlanná válik az immunrendszerünk. A talaj felső rétegébe került nano fémrészecskék megváltoztatják a termőtalaj vegyhatását, pH-ját, megkötik a vizet, így nem jut a mélyebb rétegekbe. Egyedül a GMO növényeknek nem árt, jól érzik magukat az alumínium tartalmú talajban.

A nano alumínium sokkal veszélyesebb, mint a természetben található egyéb alumínium. Összefüggés látható a nano alumínium és a megnövekedett degeneratív idegrendszeri betegségek között (Alzheimer-kór, Parkinson-kór, autizmus).

– Hihetjük, – mert azt kommunikálják – hogy mindez a ma kor embere számára a kényelmet, a gyors megoldásokat, a széles körű információáramlást hozza. Vajon valóban így van ez?

– Ezek a nano fémrészecskék segítik az EMF (elektromágneses frekvencia) hullámok terjedését. Nem véletlenül mentjük le adatainak a “felhőbe”. Nem is olyan régen még kézzel-lábbal harcoltunk a dohányzás, mint függőség ellen. A harcot megnyertük, de kaptunk egy másik függőséget, és ez a mobiltelefon, ami ma már nagyon “okos”. Ezeket a kütyüket mi magunk kérjük, és vásároljuk meg. Minden nagyon „okos“, csak mi butulunk el.

– Mondhatjuk, benne élünk ezekben a sugárzásokban, 5G hálózati technológiák vesznek körül. Hol van a csapda? Ki lehet-e kerülni ezt a ránk erőltetett szédületes fejlődési ütemet?

– Már a 3G és 4G is bizonyítottan egészségkárosító hatású a szervezetre, súlyos hatással van az idegrendszerünkre, DNS-ünkre, ezek a frekvenciák megzavarják immunrendszerünket. Az 5G hullámok igen erős mikrohullámú sugarak, képesek áthatolni a falakon és az emberi szervezeten is. Ekkora mennyiségű, erősségű elektromágneses (mikrohullámú) sugárzás emberre, állatra egyaránt veszélyes. Megzavarja, blokkolja az emberi agyat, amiről köztudottan tudjuk, hogy egy szuperkomputer.

Az 5G bevezetésével most a világ legnagyobb ellenőrizhetetlen emberkísérlete folyik. Az 5G bevezetése előtt ugyanis nem készültek hatástanulmányok arról, hogy milyen egészségkárosító hatása van az emberi szervezetre. Ennek hiányában az orvostudomány értelmetlenül fog állni a tünetekkel szemben. Itt senki nem menekül. Mindenkit milliméteres, nem ionizáló sugárzás fog érni a nap 24 órájában – ha engedjük.

– Hogyan lehet egészségesnek maradni mégis? Mit tehetünk, amire nekünk egyénileg ráhatásunk van saját magunkat illetően?

– Meg kell vívjuk mindennapi harcunkat az egészségünkért. Az egészséges táplálkozás a legfontosabb. Azt ajánlom, járjunk piacra, beszélgessünk a termelőkkel, készítsük el magunk és a családunk ételeit. Otthonunkban tisztítsuk a vizet és a levegőt. Igyunk tiszta vizet. Palackos víz helyett szereljünk fel víztisztító berendezést (dupla ozmózis). Használjuk értelmesen „okos“ készülékeinket. Éjszakára kapcsoljuk ki mobiltelefonunkat és a wifit. Időnként csendesedjünk el, meditáljunk, találkozzunk önmagunkkal.

Tudatosodni kell. Amiről tudunk, az ellen tudunk tenni valamit. Merjünk szólni és tenni az ellen, ami életellenes. Legyünk életigenlők!

Vajda Márta

Az interjú az Életigenlők magazin 2019. téli-ünnepi számában jelent meg.

eletigenlok.hu

Similar Posts