Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

A Kicsi Lótuszvirág utazása

Részlet

„Egy távoli és gyönyörű helyen, ahol a csend úgy rezdül, mint a legelbűvölőbb zene és a levegő édesebb, mint a méz, egy titokzatos Bűvös Tó terül el. Áttetsző kék vize fölött minden reggel egy sereg gyönyörű lótuszvirág nyílik, örvendezve a körülöttük lévő világ szépségén, örömükön egymással osztozva. Ezeknek a lótuszvirágoknak mindegyike egyedülálló és nemes a maga módján: fehér, rózsaszínű, piros, meg sárga és kék is… és a Bűvös Tó valamennyiüket visszatükrözi vizében.

Egyszer, régen valami nagyon különleges dolog történt ebben a Tóban…”

 A tündérmeséről / a szerzőről

Hogyan tudunk segíteni egy gyermeknek az egészséges világszemlélet kialakításában úgy, hogy kiutat találhasson az élet nehéz helyzeteiből?

Megóvhatjuk-e a gyermeket attól, hogy hibákat kövessen el az életben?

Hogyan segíthetünk neki abban, hogy önállóan megkülönböztesse a jót a rossztól?

„A Lótusz tündérmese: a Kicsi Lótuszvirág utazása” egy mesesorozat első meséje a jóságról, amely győzedelmeskedik a gonoszság felett. A Kicsi Lótusz útja során visszaemlékezett az „Őszinteség, Együttérzés, Türelem” fontos értékeire és az összes vizsgán képes volt átjutni.

Egy tündérmese óvodás és általános iskolás gyermekeknek és azok szüleinek.

A szerző Ludmila Orel – 2001 óta logopédus. Egy ősi kínai gyakorlatot, a Fálun Dáfát műveli, amely az „Őszinteség, Együttérzés, Türelem” elvein alapul, és arra szolgál, hogy fejlessze a testet és a szellemet.

Ezen a mesén keresztül a szerző szépséget és bölcsességet szeretne közvetíteni a gyermekeknek, azok szüleinek és rokonaiknak.

A mese már 29 nyelven érhető el.

https://lotusstory.org/hu

Fálun Dáfá

Meditációs gyakorlat testnek és léleknek

A Fálun Dáfá, más néven Fálun Gong, egy önművelési út a test és az elme fejlesztésére. Leglátványosabb része az öt nyugodt gyakorlat, beleértve az ülő meditációt. Ezek rendkívül hatásos eszközei az egészség és az energiaszint fejlesztésének. A Fálun Dáfá gyakorlók szellemi tanításokat is tanulnak, ezeket a mindennapi életben útmutatásként használják.

A tanítások lényege a következő három értéken alapul: 

 Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia

A könyvek és videók több mint 40 nyelven ingyenesen elérhetőek az interneten: https://hu.falundafa.org/

A világ több mint 100 országában, több mint 100 millió ember gyakorolja.

Miért gyakorolják világszerte a Fálun Dáfát?

A széles körben tapasztalható előnyök közé tartozik a nyugodtabb alvás, kevesebb stressz, megemelkedett energiaszint, csökkentett ingerlékenység, és sok egyéb más.

Sokan számoltak be teljes gyógyulásról krónikus betegségekből, beleértve a rákot, cukorbetegséget, szív- és érrendszer betegségeket. Mások elveszítik a dohányzás iránti késztetést, és elengedik a függőségeiket, akár rövid időn belül. A tapasztalatok köre végtelen, de minden Fálun Dáfá gyakorlónak meg van a maga története.

A meditációs gyakorlatot sajnálatos módon Kínában a kommunista rezsim betiltotta.

Gyakorlók fóruma: www.ClearHarmony.hu

eletigenlok.hu

Similar Posts