Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 5 perc

Háziorvosként praktizálok egy Debrecen közeli 9200 fős kisvárosban Hajdúdorogon, de évek óta a többszintű kezelés híve vagyok. A fizikai szintet algákkal és Omega-3 zsírsavval kezelem. A lelki öngyógyító folyamatok helyreállítása miatt Germán Gyógytudománnyal (GNM) foglalkozom, hiszen minden a lelkünkből indul ki. Mindemellett a testünk energetikai rendszerét, az energiapályáinkban lévő blokkokat is nagyon fontosnak tartom rendbe tenni. Hangsúlyozom a helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás jelentőségét is.

A rezgésszint fontos, és az egyik legkülönlegesebb téma, de egyben az egészség felé vezető megoldási kulcsok között az egyik legegyszerűbben megérthető és megvalósítható. Az emberek zöme mégsem ismeri, de aki már hallott róla sem biztos, hogy hisz benne és alkalmazza. Pedig ha mindenki tudatos lenne rá és eszerint élne, akkor meggyőződésem, hogy sokkal kevesebb beteg lenne. Jó lenne, ha széles körben tanítanák és alkalmaznák.

Minden tárgynak és élőlénynek van rezgése, még a bolygónknak is. Ezek nem látható, nagyon finom, a fizikai szemünkkel nem látható rezgések, de kvantumfizikai módszerrel bizonyítható a létezésük. Ha atomi szintig lemegyünk, akkor láthatjuk az atommag és a körülötte keringő elektronok rezgését.

A távol-keleti gyógyászat régóta elismeri az energetikai rendszerünk – csakrák, meridiánok – létezését és kezeli is azt. Több mint 300 energiapályánk van, amelyek akadálytalan áramlása egészségünk, jó közérzetünk egyik fő kulcsa. Mindenki ismeri pl. az akupunktúrát, ami szintén az energia áramlás helyreállításáról, az elakadások, blokkok oldásáról szól.

Az emberek legalább 60-70%-ának az energetikai rendszere nem működik megfelelően. Ennek eredménye a fáradékonyság, levertség, hangulati és alvászavarok, koncentrálási nehézségek. A lelki problémáink, érzéseink és gondolkodásunk módja is hatással van az energetikai pályarendszereinkben lévő áramlásra.

Régóta tudjuk, hogy érzelmeink erős hatással vannak a testünkre. Még a genetikai állományunk, a DNS-ünk állapota is képes megváltozni érzéseink hatására a sejtbiológusok szerint, amelyről számos tudományos és orvosi dokumentáció is napvilágot látott.

Egy 1992 és 1995 között, Glen Rein és Rollin McCraty kutatók által végzett tudományos kísérletben – HeartMath Institute – bebizonyosodott, hogy a DNS alakja a vizsgált személy érzelmeinek megfelelően változik: az elismerés, szeretet és hála érzésének hatására a DNS fellazul, a láncok felnyílnak, vagyis a DNSlánc megnyúlik. Ám, ha a vizsgált alany aggodalmat, félelmet, dühöt vagy feszültséget árasztott magából, a DNS rövidebb lett, sőt jó néhány kódját ki is kapcsolta. A negatív érzésekre tehát azzal reagált, hogy összehúzódott.

Így már érthető, miért vágnak el minket a negatív érzések a világ többi részétől. Ha dühösek vagy rosszkedvűek vagyunk, úgy érezzük, hogy elszigetelődünk és kizökkenünk a helyes kerékvágásból. És csakugyan ez történik – csakhogy mi zökkentjük ki saját magunkat. A DNS-kódok kikapcsolása mindenesetre csak addig tartott, amíg a vizsgálatban résztvevő személy el nem kezdett ismét örömet, elismerést, hálát és szeretetet érezni. Ettől a kódok ismét bekapcsolódtak – mintha a villanyt kapcsolták volna fel. A teszt bebizonyította, hogy azok, akik képesek mélyen szeretni, megváltoztathatják DNSük alakját is.

Tehát különösen a lelki állapotunkkal, főleg az érzéseinkkel befolyásolhatjuk a rezgésszintünket, ezáltal az energetikai rendszerünk állapotát, és mint az előző kísérlet bizonyította, még a DNS-ünk, genetikai állományunk állapotát is.

Tulajdonképpen ezt igazolja a Germán Gyógytudomány (GNM) is, ami egyértelműen arról szól, hogy a lelki állapotunk, negatív érzéseink milyen módon hozzák létre a LÉLEK-AGY-SZERV szinten a betegségeket, és hogy tudjuk saját magunk a helyes érzések kel, gondolatokkal meggyógyítani magunkat.

Ha tartósan rossz érzésekben maradunk – stressz, depresszió, szorongás, aggódás, félelmek, önbizalomhiány, csalódottság, lehangoltság, düh, harag, mérgelődés, érzelmek vagy lelki traumák elfojtása, megbocsájtási képtelenség magunknak és másoknak, elengedési nehézségek, birtoklási vágy, túlzott ragaszkodás, féltékenység, szeretethiány – akkor tartósan leesik a rezgésszintünk, így hamarosan energetikai szinten is blokkok képződnek és biztosan kialakul valamilyen betegség.

Amikor viszont jó érzésekben vagyunk – elsősorban a SZERETET-HÁLA-KÖSZÖNET érzéseiben – akkor emelkedik a rezgésszintünk és gyógyulunk. Egyszerűen összefoglalva: a stressz megbetegít, a szeretet meggyógyít. Ezzel az egy mondattal szinte az összes betegség összefoglalható. Ha boldog vagy igazad van, ha nem vagy boldog nincs igazad. Ne feledjük, a SZERETET, GYŰL-ÖLET!

Nemrég jártam egy különleges tréningen – Dimenzionális Hangolás – amelyet Kiss D Ferenc pszi-sebész terapeuta tartott. Örültem, amikor ő is ugyanarról beszélt a bevezető előadásában, amiben én is régóta hiszek és már jó ideje tanítok. Egy egyszerű, a tanfolyam elvégzése után otthon akár egyedül is végezhető légzéstechnikáról van szó. A tréning a rezgésszintünk nagyon gyors emeléséről, az elfojtott lelki sérelmek, lelki fájdalmak tudatalatti szintről a felszínre hozásáról és gyors feloldásáról, integrálásáról szól. Hosszú távú, minimum 1 órán át végzett intenzív be- és kilégzésről van szó, amely során ténylegesen „átszellemülünk”, különleges megéléseink, megtapasztalásaink lehetnek, mindeközben pedig hatalmas oldódások történnek.

Meggyőződésem, hogy a magas szintű megéléseimet a tréning alatt Dömény István spirituális tanító „mesterem” tanfolyamainak is köszönhetem. Saját magunk folyamatos önfejlesztése, negatív jellemvonásaink tisztítása szintén jelentős rezgésszint emelkedést jelent.

Amikor egy légtérben együtt végzi a légzésgyakorlatot nagyobb létszámú csoport egy nagy hatásfokkal bíró csakratisztító zenei hanganyag együttes hallgatásával, akkor sokkal nagyobb és erősebb energiák szabadulnak fel. Ennek köszönhetően az energiatér felerősödik, így minden résztvevő számára még hatékonyabbá válik, ezáltal könnyebbé teszi a blokkok felszabadulását, a gyógyulást és a különleges tapasztalatok átélését.

A speciális légzésgyakorlat és a csakratisztító zene hallgatásával gyorsan képes megemelkedni a rezgésszintünk. A minket körülvevő világot könnyebben fogadjuk be és felismerünk olyan dolgokat is körülöttünk, amiket eddig nem láttunk, nem érzékeltünk. Ennek hatására a tudatmező kitágul és egyre többet értünk meg magunkból, a körülöttünk lévő világból. Mivel együttműködünk a lelkünkkel, így javul az intuíciónk, a tisztánlátásunk, javulnak a kapcsolataink, könnyebben hozunk döntéseket, könnyebben érjük el a kitűzött céljainkat és természetesen segít a fizikai állapotunk, egészségünk helyreállításában. Hiszen a betegségek mögött lelki és energetikai blokkok rejtőznek, ezeknek teljes feloldása nélkül nincs teljes gyógyulás, csak a tünetek szűnnek meg egy időre.

Minél magasabb rezgésen működik az energetikai rendszerünk, annál egészségesebben működik a fizikai testünk. A blokkok feloldása nagyon fontos, mivel a múltban átélt traumáink semlegesítése meg tudja változtatni a jelenünket, és ezáltal egy boldogabb jövőt tudunk magunknak létrehozni. A múlt sérelmeinek oldásával akár olyan képességek is előjöhetnek, melyek eddig rejtve voltak bennünk.

„Lelkileg majd sokkal erősebbnek érzed magad és az a problémád, ami korábban Mount Everestként csúcsosodott előtted, már csak egy vakondtúrásnak fogod látni, amit utána könnyedén megoldhatsz. Elengeded a félelmeidet, így az önkorlátozó hiedelmeid megszűnnek. A visszajelzések alapján számtalan pozitív változáson fogsz átmenni. Az intuícióid magasabb szinten fognak működni, a mentális erőd a többszörösére emelkedik, a rezgésed emelkedésének köszönhetően nem hatnak rád az alacsony lehúzó rezgések. Felszínre jöhetnek még eddig nem ismert rejtett képességeid is.”

Ez csak egy lehetőség a sok egyéb gyógymód közül. Akit bővebben érdekel a téma, érdemes felkeresni a dimenzionalishangolas.hu oldalt és akár elvégezni egy alapfokú tréninget.

Sok szeretettel kívánom mindenkinek, hogy megértései által mostantól tudatossá váljon, kezelje helyesen az érzéseit és gondolatait, ezáltal emelje a rezgésszintjét és elinduljon a teljes gyógyulás útján!

Dr. Boros Judit
háziorvos
+36/30-638-0195

A cikk az Életigenlők magazin 2019. téli-ünnepi számában jelent meg.

eletigenlok.hu

Similar Posts