Lehet, hogy nem találjuk meg egyből, lehet, hogy sosem találjuk meg, vagy lehet, hogy közelebb van hozzánk, mint ahogy azt gondolnánk.

Úgy érzed, hogy régóta ismered, hogy tudod, mit gondol, és mit érez. A telepátia jelen van, a barátság vagy a szerelem magától is kialakul, a kommunikáció problémamentes, az együttlét öröme maximális.

Létezik egy különleges érzés, mely arra utal, hogy hozzá más módon vonzódsz, mint a többiekhez, mert ő az a bizonyos lelki társ.

Nem csak testi, szexuális és érzelmi vonzalom, egy ilyen kapcsolat több mint testi vagy pszichikai érzés.

A számmisztikában a lelki társ felismerése grafikonokkal, számolásokkal, és egy boldogság lépcsőnek nevezett egzisztenciális lépcső megrajzolásával jár. Azonban a jelek mindenhol ott vannak! Ő a  lelki társad akkor, ha:

  • A családodban vagy a baráti körödben van még egy ugyanolyan kereszt- vagy családnevű személy.
  • Barátaidat és rokonaidat ugyanúgy hívják, mint őt.
  • Egy számodra, vagy a családod számára jelentős napon született.

A lelki társ legendája

Valahol a nagyvilágban mindannyiunknak van egy lelki társunk! A görög mitológia szerint a kezdetekben az embereknek négy karjuk, négy lábuk és egy kétarcú fejük volt, és mivel Zeusz félt ezek hatalmától, félbe választotta őket és arra ítélte, hogy egész életükön át az őket kiegészítő „feleket” keressék.

A New Age mozgalom követői szerint a „lelki társ” fogalom rendkívül fontos. Ők azzal a meggyőződéssel élnek, hogy a lelkek rendeltetése az, hogy párokat alkossanak, vagy hogy egy fontos szerepet töltsenek be a másik életében.

Bizonyos teozófiai elméleteknek megfelelően, Isten kétnemű lelkeket teremtett, egyenlő módon férfi és női lelkeket. A lelkek az idő folyamán elváltak, a köztük és teremtőjük között álló távolság, vagy pedig a negatív karma miatt.

Így, az egymás utáni reinkarnációk ideje alatt mindegyik lélek keresi a párját. Mikor karmájuk megtalálja az egyensúlyt, és egymásra találnak, egy egységet fognak képezni. Rengeteg vallásban a „lelki társ” kifejezés a „reinkarnáció” és a „karma” fogalmához fűződik.

Eszerint, a lelki társak azok, amelyek több előző életben már együtt éltek. Mikor a lelki társ rád talál, képes vagy lemondani mindenről érte, és legyőzni minden utadba kerülő akadályt. Szívedbe mélyülsz, és ott érzed. Távolról is megérzed.

Úgy érzed, mintha több ezer éve ismernéd. Olyan mintha nem várnál el semmit a másiktól, mivel már megvan minden, amire szükséged van. Az egyszerű tudat, hogy ő létezik, elegendő számodra.

Azonban vannak olyan lelki társak, amelyek soha nem lehetnek együtt, amelyek szomorúságra és fájdalomra vannak ítélve. Akkor azt mondod magadnak: elveszítettem lelki társamat, de vajon egy másik életben megtalálhatom őt?

Forrás: napidoktor.hu

Életigenlők.hu

Hasonló cikkek