Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Senki sem érdekelt abban, hogy az emberek még több vizet igyanak. Akkor ugyanis nem tudnának az ennek következtében megjelenő betegségekben szenvedő társadalmon pénzt keresni. Ha egy patikában kapható “bogyót” kapsz be, mindig gondolj arra, hogy előtte talán egy természetes alternatívát kellene kipróbálni.

Egy-két pohár víz például sok esetben elmulasztja a fejfájást, és csak utólag döbbenünk le, hogy végig vízhiányos volt a szervezetünk.

Hiszed vagy sem, de a víz szinte mindennel összefügg minden létező élő dologban.

Az élet egyfajta közvetítő anyaga, nem véletlen, hogy a mi testünk is túlnyomórészt vízből áll.

Arról nem beszélve, hogy a víz képes rezgéseket továbbítani, vagy érezni is, sőt, egyes kutatások szerint az sem kizárt, hogy bizonyos szintű memóriája is van.

Sőt, az emberi könnycseppekre is hatással van.

Ha nem fogyasztasz elegendő vizet, logikus, hogy szöveteid és sejtjeid sem kapnak elég vizet.

Vízhiányos környezetben pedig a sejtek is abnormálisan viselkednek.

Egyesek szerint ez lehet több nagy civilizációs és népbetegség oka, mások pedig már azt is felvetették, hogy köze lehet a rák kialakulása előtti testi állapotokhoz is.

Egy biztos: a vízhiánynak alapvető és jól felismerhető tünetei vannak, és kevesen tudják, de a fejfájások 90%-át el lehetne mulasztani vagy megelőzni azzal, ha kellő mennyiségű vizet iszik az ember.

Sőt, a már kialakult migrénes fejfájásra nagy mennyiségű vizet fogyasztva azt találták egyes kutatásokban, hogy jelentősen csökkentette a tüneteket.

A víz minden ember barátja.

A vízhiány az alapvető oka annak, hogy rengeteg ember szervezete, immunrendszere nem működik megfelelően.

A nem jól működő védelmi rendszert pedig nagyobb eséllyel játsszák ki a különféle betegségek.

Ez egy nyílt titok, mégis sokan nem akarják, hogy széles körben ismert legyen, pedig a józan paraszti észből is ez következik.

A világ nagy végeinek és a betegek pénzügyi kisajtolására létesült modern egészségügynek ugyanis nem áll érdekében, hogy több egészséges ember járjon köztünk.

Forrás: titkokszigete.hu

eletigenlok.hu

Similar Posts