Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. < 1 perc

Kivirágzott körülöttünk minden. Személy szerint nekem a legkedvesebb időszakom. Naponta rácsodálkozom a természet megújuló képességére.

Megújul a 32 éves alapítvány, és megújul a magazinja is. 1985 óta nagyon sokat tett a szervezet azért, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon: a daganat megelőzhető és a betegségből meg lehet gyógyulni.

A betegségből meg lehet gyógyulni? – kérdezik sokan. Többek szerint nem. Pedig de!
Lehetséges. Egyéni felelősségvállalás, tudatos életvitel, optimista életszemlélet mindenképpen kell hozzá. És kell a jó szó. Kell a támasz. Kell a bizalom. És kell az információ.
Ma, a fejlett 21. századi világunkban ugyan nagyon gyorsan és nagyon sokféle információ érkezik, de a helyes módszerek kiválasztásához hiteles, és korrekt tájékoztatás is kell.

Segítők, támaszadók kellenek, akik azért vannak, hogy nekünk – mindenkinek a maga módján, a maga tempójában – sikerüljön egészségesnek maradni, ha kell megérteni, meggyógyulni…

Kedves Olvasó!
Mondj igent az életre. Könnyek helyett… tarts velünk! Jókedvvel és nagy odafigyeléssel állítottuk össze az első rákellenes életmódmagazint. A megújult 12 szirmú virágunkat dolgoztuk fel az oldalakon.
Az örök megújulást, a halhatatlanságot szimbolizáló pillangóval kívánjuk, hogy érezd jól magad! Ajánlom a magazin minden oldalát szeretettel,

Vajda Márta
felelős szerkesztő

Similar Posts