Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Űzöttek vagyunk környezetünkben. Körbenézünk, s csupa olyan emberrel találkozunk, akik nem mernek a szemünkbe nézni, nem kérnek bocsánatot, barátokat vesznek el tőlünk, ha még véletlenül is, de megbántanak. S mi mindezt magunkkal cipeljük a szívünkben, érzéseinkben. Sokszor eszünkbe jutnak, és sosem tesszük le ezt a terhet.

Szabadnak csak a lelkünkben érezhetjük magunkat, ebből ered a boldogság, öröm, a szeretet. Ha nem állunk meg egy pillanatra, minden belső értékünk odaveszhet, amit eddig nehezen felépítettünk.

Nehezen sikerült megbocsátani másoknak, nehezen oldottuk meg gondjainkat, s nehezen fogadtuk el azt, amire más választásunk nem volt.

Teremts nyugalmat magad körül! Egy relaxációs zenével, gitár vagy zongoraszólóval, és adj magadnak minden nap legalább 10 perc csendet, amíg semmire sem gondolsz! Áztasd magad a forró vízben, hallgasd, ahogy a víz folyik a fürdőrózsából, s szívd be a kellemes, párás, meleg levegőt, hogy megkönnyebbülj. Mosolyogj és mondd azt: „Elégedett vagyok.”

Mert az elégedettség megnyugtatja a fájó, vágyakozó szívet. Köszönd meg, amit minden nap látsz, aminek örülsz, aki van, hogy kisegítsen a bajból. Ne ess kétségbe, ha egy nehéz feladat előtt állsz, mert minden megoldódik, bárhogy irányítod a dolgokat. Minden tapasztalat kincs, amíg élsz! Vésd az eszedbe, a világ lehetőségei a Te kezedben vannak, csak hinned kell a lehetetlenségben is, és nyugodtnak maradnod!

Az egészséged megőrzése a te kezedben van, a nyugtalanság árthat neki. Nem kell aggódnod, felbolygatnod lelkedet. A jelennek élj, s a holnap izgalmai nem terhelik érzéseid. A nyugalom szabaddá tesz, a szabadság éltet, az élet megad mindent, amire szükség van! De a nyugalmad a legfontosabb! Onnan indul az egész, ami sikerre visz és megoldja a helyzeteket. A nyugalom az éltetőerőd, ápold!

Forrás: napidoktor.hu

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts