Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Élete során kevés ember mentesül csak az érzelmi traumák okozta fájdalmaktól. Viszont a negatív érzelmek megzavarhatják a test energiaáramlását, mind fizikai, mind pszichikai fájdalmat okozva, amelyek aztán betegségek kialakulásához is vezethetnek.

Az emberi egészség a testen keresztül áramló energia minőségétől függ. Számos ókori gyógyítási gyakorlat ismerte fel azt az univerzális koncepciót, hogy az energiánkkal való gazdálkodás mennyire létfontosságú az életünkben. Ha itt valamilyen negatív változás történik, akkor ezek blokkolhatják testünkben az energiák szabad áramlását. Az eredmény pedig mentális és fizikai fájdalom lesz.

Az egyensúlyhiány öt általános kategóriába sorolható. Az egyik ilyen kialakulhat az „áramkörben”, amely a szerveket, a mirigyeket és az izmokat foglalja magába. Az energetikus rendszer az érzelmeket takarja. Az egyensúlyt megbonthatják a kórokozók, ide tartoznak a baktériumok, a vírusok és a gombák. A strukturális rendszer a csontokat, az idegeket és a kötőszöveteket foglalja magába, a toxicitás rendszerébe pedig a környezeti toxinok, a táplálékok és a nehézfémek tartoznak.

Amikor negatív érzelmeket táplálunk valaki iránt, akkor nem biztos, hogy az illetőt annyira utáljuk, hanem egyszerűen csak önmagunkat védjük a további érzelmi csalódásoktól és fájdalmaktól. Viszont a negatív gondolatok és érzelmek a szív energiájának áramlását is megakadályozzák, és még meg is betegíthetik ezt a szervünket, hiszen a negatív érzelmek stresszt okoznak, amely a szív- és érrendszeri rendszer egyik legnagyobb károsítója.

A negatív érzelem blokkoló hatással is bír, hiszen ez megakadályozza, hogy az egyén másokkal nyitott legyen, nem lesz bizalma az emberi kapcsolatokban, megnehezíti a szeretet befogadását és egy ilyen személy igazán szívből jövően szeretetet sem tud másoknak adni. Ezen kívül számos rendellenességet is okozhat, például oka lehet a krónikusfáradtság-szindróma kialakulásának, de a fibromyalgia, a migrénes fejfájás és az ízületi fájdalmak is okolhatók, ha valaki negatív érzelmeket dédelget magában. Ezek okozhatnak még nyaki és vállfájdalmakat, de szorongást és depressziót is generálhatnak.

Ha nem akar megbetegedni, és szeretné, hogy az energia szabadon áramoljon a testében, úgy mindenképpen temesse el magában a negatív érzelmeket, de a legjobb, ha ezek ki sem alakulnak Önben, hiszen nagyon romboló hatással bírnak.

Forrás: gyogyszernelkul.com

Életigenlők.hu

Similar Posts