Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

Életigenlők elnevezéssel elindult a szemléletformáló médiaportálunk.

Megújult az idén 33. évébe lépő alapítvány, és megújult a magazinja is. 1985 óta nagyon sokat tett a szervezet azért, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon: a daganat megelőzhető és a betegségből meg lehet gyógyulni!

Ezt hirdeti az alapítvány ismert 12 szirmú virágja is. Ezeket a szirmokat dolgozzuk fel nap mint nap a portálon megjelenő cikkekkel, interjúkkal.

A daganatos betegségből meg lehet gyógyulni? – kérdezik sokan. Sokak szerint nem. Pedig lehetséges. Egyéni felelősségvállalás, tudatos életvitel, optimista életszemlélet mindenképpen kell hozzá. És kell a jó szó. Kell a támasz. Kell a bizalom. Kell az információ. Ma, a fejlett 21. századi  modern világunkban nagyon gyorsan és nagyon sokféle információ érkezik, de a helyes módszerek kiválasztásához hiteles, és korrekt tájékoztatás is kell. 

Segítők, támaszadók kellenek, akik azért vannak, hogy nekünk – mindenkinek a maga módján, a maga tempójában – sikerüljön egészségesnek maradni, ha kell megérteni betegségét, és meggyógyulni…

Az alapítvány egyik küldetése, hogy hiteles tájékoztatást adjon minden betegséget megelőzni akarónak, és a gyógyulásban lévőnek, családtagjainak is. Az Életigenlők médiaportál az egyik kitűnő eszköz ennek a küldetésnek a beteljesítésére.

Kedves Olvasó!
Mondj igent az életre! Könnyek helyett… tarts velünk!  Ez a megújuló alapítvány új üzenete is. Jókedvvel és nagy odafigyeléssel állítottuk össze ezt a tematizált rákellenes életmódmagazint, amely internetes és nyomtatott verzióban is elérhető, hogy sokaknak legyen kedvére az egészséges életmód követése, sokan kapjanak érdeklődésüknek megfelelően hiteles információkat közérthető cikkeinken, webrádió interjúinkon és hamarosan induló webTV műsorainkon keresztül.

Nyár óta építjük lépésről-lépésre ezt a magazint, ami tematikus tartalomszolgáltatóként főként rákellenes életmódváltást motiváló multimédiás felület, benne sok hasznos információval, rovattal, rádióműsorokkal és hamarosan induló videósorozattal vár minden egészségtudatos vagy betegségből gyógyulni kívánó olvasót. Tartsatok velünk!

Két hete zajlik az Életigenlők a rák ellen, az emberért, a holnapért közösségi médiakampánya, amiben ajándékok is várják a régi-új olvasótábort. Kövessétek és népszerűsítsétek velünk a magazint!

Köszönjük!

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkatársai
Életigenlők magazin szerkesztői, újságírói

 

Életigenlők.hu

Similar Posts