Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 3 perc

Egyre többet hallunk a liposzómás vitaminokról, különösen a liposzómás C-vitaminról. Mik az előnyei a liposzómás termékeknek? Erre egyértelmű választ lehet adni: sokkal jobb felszívódással rendelkeznek és emiatt a bevitt hatóanyag többszörös hatékonysággal juttatható be a szervezetbe.

Hogyan érik el ezt a magas felszívódást? A válasz az ún. liposzómás beviteli technológiában rejlik, melyet a liposzómás étrend-kiegészítők 10 éves múlttal rendelkező, világelső gyártója a LivOn Labs fejlesztett ki és használ az Altrient® márkanevű termékei gyártásánál. A liposzómák mikroszkópikus kis gömböcskék, amelyek a gyártás során magukba fogadják a vízoldékony hatóanyagot, amelyet így egy olyan foszfolipid réteg véd, amely a sejtmembránjainkat is alkotja.

Ez a szervezet-azonos „csomagolás” eredményezi, hogy a szájon át történő bevitel során pl. a C-vitamin sérülés és veszteség nélkül könnyen eljut az emésztőrendszerig, ahonnan csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba és jut el a szövetekig, sejtekig, sőt a sejt belsejébe is. Ez jelentős különbség a hagyományos C-vitamin bevitel és az Altrient® C Liposzómás C-vitamin bevitele között. Ezt a különbséget Dr. Thomas E. Levy, a világhírű kutatóorvos így érzékeltette:

„Ha összehasonlítjuk a liposzómás C-vitamin és minden más, szájon át szedett C-vitamin felszívódását, akkor a különbség – egy példával érzékeltetve – egy vizipisztolyhoz és egy tűzöltő fecskendőhöz hasonló. Nemcsak hogy meg vagyok győződve arról, hogy a Liposzómás C-vitamin (Altrient® C) hatékonyságát tekintve messze felülmúlja bármely más szájon át szedett C-vitaminét, de a személyes tapasztalatom azt sugallja, hogy néha jobb, mint az intravénás injekció.”

Napjainkban, amikor természetes módon egyre kevesebb C-vitaminhoz jut a szervezetük, az egészséges táplálkozás mellett fontos a jó minőségű és megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitel. Erre kínál kiváló lehetőséget a természetes, GMO mentes összetevőkből készült Altrient® C Liposzómás C-vitamin.

Kutatások igazolták, hogy a napi 1-3 tasak (1 tasak 1000mg) rendszeres bevitele jelentős és előnyös változásokat eredményezhet szervezetünkben, amelyek külsőleg is megmutatkoznak, pl. a bőr feszesebbé válik, az apróbb ráncok kisimulnak. A kísérlet résztvevői arról is beszámoltak, hogy a tesztidőszak során nem jelentkeztek, illetve ha felléptek megfázásos tünetek sokkal hamarabb elmúltak mint a kontrollcsoportnál.

Az Altrient® termékcsalád tagjai közül különleges szerepet játszik a GSH Liposzómás glutation az immunrendszerünk fokozott védelmében és az R-ALA Liposzómás alfa-liponsav vércukorszint és a sejtszintű energiaháztartás karbantartásában.

Mi jellemzi a jó minőségű liposzómás terméket?

A liposzómák érzékenyek a külső behatásokra, ezért nagyon fontos, hogy védve legyenek pl. a levegő oxigénjétől vagy a fényhatásoktól. A LivOn Labs Altrient® termékei ezért 3 rétegű, hermetikusan zárt tasakokban kerülnek forgalomba, ezzel is biztosítva a jó minőséget hosszú időn át.

Megrendelhető interneten a lipovit.eu oldalon a Liposzómás Vitaminok Webáruházból vagy viszonteladóktól.

További információ:
telefon: +36/30-954-0331
e-mail: info@lipovit.eu

(Forrás: Recept Nélkül magazin, 2015 október)

Életigenlők.hu

Similar Posts