Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 6 perc

Háziorvosi munkám első hónapjaiban találkoztam egy áttétes daganatos emberrel, aki feje tetejére állította az orvosi egyetemen tanultakat. Élt, méghozzá teljes értékű életet, annak ellenére, hogy az 5 évvel korábbi leleteit olvasva, erre orvosként semmilyen esélyt nem adtam volna. Nagyon inspiráló volt számomra az, amit a saját szememmel láttam. Ekkor egy kérdés fogalmazódott meg bennem: „hogy lehet az, ha ugyanaz az anyag, ha ugyanaz a szövettani kép, hogy az egyik ember él, a másik pedig meghal?”

Ma már tudom, hogy az anyagi szint fölött létezik egy információs szint, és erről az információs szintről hatást tudunk gyakorolni az anyagra. Valójában az információs szintről teremtődik az  anyagi szint, az a világ, amit mi anyagi valóságként ismerünk.

Olyan ez a folyamat, mint amikor egy ember fejében megjelenik egy gondolat: házat lenne jó építeni. Aztán egyre többször eszébe jut, egyre többször gondol rá, egyre részletgazdagabbak a gondolatai. Majd megosztja a szeretteivel és egy építészmérnökkel is a vízióját. Közösen tervezgetnek, közösen gondolkoznak róla, és épül, szépül a leendő otthon információs szinten, az érzelemgazdag gondolatok szintjén. Az anyagi szintbe akkor lép be a ház információja, amikor először lerajzolja azt valaki. Ezzel elindul a materializálódás folyamata. Csak akkor tud felépülni egy ház, ha az előbb információs szinten létrejön. Az információs szint sűrűsödik be anyaggá.

A célokat az információs szinten hozzuk létre. Érzelemgazdag gondolataink kijelölik a materializálódás útját, ezért fontos bölcsen megválasztani a céljainkat.

Ha van cél, vezet oda út is! Valójában mindig úton vagyunk, és minden pillanatban módunkban áll átírni a célt és az útvonalat is. Sőt az a legszerencsésebb, ha több célt is beillesztünk az útitervbe.

Az ember fizikai teste, annak egészsége vagy betegsége is először információs szinten teremtődik meg. Valójában minden életesemény és körülmény információs szinten jön létre először. A jó hír az, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva a sorsnak, az Istennek, az egészségügyi rendszernek, a főnökünknek, a családunknak vagy a véletlennek. Minden ember képes információs szintről pozitív irányba befolyásolni az anyagi síkon megjelenő valóságát.
Mikor? Bármikor.
Hogyan? Egyszerűen, minden segédeszköz nélkül, ha képes gondolkozni és érezni.
Hol? Bárhol és bármikor.
Mennyi idő alatt? Változó, több tényező befolyásolja, és sokszor azonnali a változás.
Miért? Mert az EMBER nem más, mint TEST, LÉLEK, SZELLEM, és TUDAT négyes egysége, melyek együttműködve szüntelenül azon fáradoznak, hogy a lehető legjobb minőségben és  egészségben éljünk.

Sokáig kerestem a megértést arra, hogy mi ezen részeink funkciója, hogy hogyan működnek együtt egymással.  Hogyan jön létre az anyag, és ha már létrejött akkor min múlik az, hogy az egyik embernek sikerül, a másiknak nem?

Én a következő megértésre jutottam.
Mint ahogy a Biblia is leírja, az EMBER LELKE a Teremtő Lelkének egy darabkája. A LÉLEK egy információs mező. Benne ott van az egészséges ember sablonja, információs szinten. A LÉLEK egy LÉLEK Mag-ot delegál az anyagi síkba, mely létrehozza maga körül az EMBERT. A LÉLEK létrehozza a SZELLEMET. A SZELLEM az a közeg, mely mozgatja az információt, és az anyagot is. Minden, ami mozgás, az a SZELLEM miatt tud megjelenni. Volt már olyan, hogy szerettél volna takarítani az otthonodban? Volt már olyan, hogy órákig halogattad? Majd megjelent egy erős szándék: nekilendültél, gyorsan és hatékonyan megcsináltad. Csodálkoztál, hogy mire vártál ilyen sokáig, ha ez ilyen egyszerű volt? Nos, amikor elkezdted csinálni, az erős szándék mentén, akkor csatlakozott a SZELLEM a célodhoz, melyet a TUDATODDAL hoztál létre.

A TUDAT egy optikai struktúra, melynek az a dolga, hogy a LÉLEK információját átalakítsa anyaggá. A TUDAT a fényt, a kvantumokat átalakítja anyaggá. A központi LÉLEKBŐL mindig az egészség információja áramlik a TEST felé. Ezt az információt a SZELLEM szállítja, a TUDAT pedig anyaggá alakítja. A TUDAT az a részünk, mely átalakítja a kvantum valóságot, a hullám természetű információt anyaggá.

Minden ember LELKÉBEN ott van a tökéletes egészségének az információja. És ezt minden pillanatban el is küldi a TUDAT-nak. A gyenge láncszem a folyamatban a TUDAT. Milyen érdekes, hogy a tudat szó a TUD szót is tartalmazza! A szegénység, a rossz körülmények és a betegségek is valójában a pontatlan tudással bíró TUDAT által alakulnak ki.

Mit jelent a pontatlan tudású TUDAT?
Sok-sok tévhittel él az emberiség. Emlékszem egy édesanyát azért vesztettünk el, mert az volt a tévhite és a megszeghetetlen egyházi fogadalma, hogy „Holtodiglan, vagy holtomiglan kell benne maradni egy házasságban.” Az Ő tudatalattijában nem volt választható lehetőség a válás. Az egyedüli megoldás a rossz házasságból való kilépésre a halál volt. Egyszer együtt dolgoztam egy úrral, a romló látása miatt. Az volt a tudattalan hiedelme, hogy „Vakon hiszek.” Minél inkább nőtt a hite, annál inkább romlott a látása.

A nem pontos tudással rendelkező TUDAT sajnos megmásítja a LÉLEKBŐL JÖVŐ EGÉSZSÉG INFORMÁCIÓT. Eltorzítja azt. Így már információs szinten létrejön a pontatlan, információ, mely az anyag szintjén szegénység, betegség, rossz körülmények, kellemetlen helyzetek formájában testesül meg. A TUDAT egy nagyon sok funkcióval bíró, bonyolult struktúra. Még nem ismerjük igazán. Sokkal több az, mint amit eddig az orvostudomány vagy a pszichológia megfogalmazott róla. A TUDAT sok információt tartalmaz: a magzati emlékeinket, ezen életünk emlékeit, 7 generációra visszamenőleg az őseink minden emlékét, a népünk és nemzetünk történelmét, a teljes emberiség történelmi  emlékeit…

A sok emberi tudat létrehoz egy KOLLEKTÍV TUDATOT is. Az is tudja torzítani hiedelmeivel a LÉLEKBŐL JÖVŐ EGÉSZSÉG INFORMÁCIÓT. Tipikus ilyen torzítás, hogy: „A rák gyógyíthatatlan betegség.” És aki ezt elhiszi, az bizony menthetetlen, mindaddig, amíg egy életigenlő céllal, gondolattal és érzéssel felül nem definiálja ezt, a tudatban lévő pontatlan vagy nem teljes információt.

Minden ember tudatában több millió olyan téves, pontatlan tudás lehet, amit érdemes életigenlő információval transzformálni. Az a tapasztalatom, hogy amint megtörténik a fizikai szinten is a pozitív változás, tudatosulnak az okok is. Így a betegségek okai, a miértek is szépen a helyükre kerülnek tanulságként.

Játsszunk!
Minden egy döntéssel kezdődik! Javaslom válaszd az életet. Javaslom, köteleződj el egy szeretetteljes, egészséges, örömteli, boldog, anyagi bőségben megélt élet mellett, melyben az a  tevékenységet végzed, ami a leginkább flow állapotban tart téged. Ezután jöhetnek a transzformációs játékok.

A) A legegyszerűbben úgy tudunk információs szinten transzformálni, ha létrehozunk egy vagy több pozitív célt. Én azt javaslom, hogy ne a „Meggyógyulok.” legyen a fő cél, hanem távlati, egymásból nyíló célokat hozzunk létre. Ezzel újabb és újabb kvantum valóságokat nyitunk meg, melyek aztán információs szintről teremtik az egészséget. Hozzunk létre esemény horizont láncolatot. Íme egy példa.
1) Egészséges és boldog vagyok. Minden kicsi sejtem boldog és egészséges.
2) Boldog vagyok, készen van a könyvem kézirata.
3) Öröm tölt el, ma jött ki a könyvem a nyomdából.
4) Hálás vagyok, hogy ilyen sok ember jött el a könyvem megjelenése után 1 évvel a dedikálásra.
5) Boldog vagyok, mert a könyvemet már 5 nyelvre lefordították és ki is adták, örülök, hogy mindet itt foghatom a kezemben
6) Köszönöm az ausztráliai delfintúrát, amit az író-olvasó találkozó után élhettem át a párommal
7) Hálás vagyok, hogy az Univerzum azzal hálálta meg a közösségért tett nemzetközi munkámat, hogy bőven van én időm, és örömben együtt játszhatok az unokáimmal.

Érdemes időt szánni arra, hogy vizualizáljuk és át is érezzük a pozitív esemény láncot. Sok-sok évvel a gyógyulás után álljunk csak le vele. Minél intenzívebben átéljük az ÖRÖM, SZERETET, BOLDOGSÁG, HÁLA érzéseket, annál hatékonyabban bekerülnek az információs szintre. Olyan célokat hozzunk létre, melyek az egészség következményei. Kerüljük a „ha”, „de”, „remélem”, „majd meglátjuk”, „megpróbálom” elbizonytalanító tényezőket.

B) Egy másik technika, amit rendszeresen alkalmazok az ÉRZÉSSEL VALÓ TEREMTÉS.
Ennek lépései:
Célmeghatározás: az egészségemért dolgozok Hozd magad olyan állapotba, hogy intenzíven érezd a SZERETETET, vagy az ÖRÖMÖT, vagy a VÉGTELENSÉGET vagy a BARÁTI SZERETETET. Gondolj valakire, akit szeretsz, vagy egy örömteli helyzetre, vagy nézd a végtelen csillagos égboltot vagy gondolj egy barátra, akivel kölcsönösen szeretitek egymást. Hozz létre ebből az intenzív érzésből a mellkasod előtt egy információs gömböt Helyezd bele önmagad kicsinyített mását és enged meg, hogy ez a TEREMTŐI ÉRZÉS információs szinten transzformáljon minden diszharmóniát a rendszeredben. A hála érzésével, egy pozitív képpel rögzítsd az egészség állapotát. Minimum 30 másodpercig érdemes koncentrálni. Természetesen minél hosszabban és többször csináljuk, annál hatékonyabb. Az ÉRZÉSSEL VALÓ TEREMTÉS technikát javaslom akkor is, amikor valamelyik szerettünknek vagy barátunknak akarunk segíteni. Bármilyen cél elérésére alkalmas és ártani nem tudunk vele. Javaslom csináljuk többen együtt, mert az hatékonyság sokszorozó.

C) Információs szinten dolgozunk akkor is, amikor imát mondunk. Javaslom, ne könyörgő imát mondjunk, mert az rögzíti a negatív információt, helyette HÁLAADÓ IMÁT érdemes mondani. Közben hozzuk magunkat olyan állapotba, amikor intenzíven érezzük a HÁLÁT, a  SZERETETET, az ÖRÖMET vagy a BOLDOGSÁGOT.

Az egyik legfontosabb TITOK: NE EDD MEG A NYERS SÜTIT!!! A kalácsot se faljuk fel, mielőtt kisülne. Ne add fel! Vidd végig töretlen hittel a folyamatot, addig csináld amíg eléred a célodat!

dr. Francia Boglárka
háziorvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász,
ThetaHealing® és bioinformációs módszerek oktatója
www.franciaboglarka.hu

***                    ***                    ***                    ***

Ha tetszett a cikk, kérjük támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk, onko-segítő telefonos tanácsadással segíthessünk! A rák ellen… Alapítványról a rakellen.hu weboldalon találsz bővebb információkat, pénzbeli támogatás a 11713005-20034986-00000000 számlaszámon, 1%-os rendelkezés május 20-ig a 19009557-2-43 adószámmal lehetséges. Köszönjük!

eletigenlok.hu

Similar Posts