Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
OLVASÁSI IDŐ KB. 2 perc

– villáminterjú Prof. Dr. habil Hegyi Gabriella tanszékvezetővel –

A Pécsi Tudomány Egyetem ETK Komplementer és Dietetikai Tanszék szervezésében kerül megrendezésre egy mindenkit – orvosokat, természetgyógyászokat és az embereket egyaránt – érintő kongresszus 2018.április 20.-21-én, a Fortuna Szálloda és Étterem Hajón.

– Mi a rendezvény fő témája?

A stressz és következményei címet kapta az idei rendezvény. A tavalyi kongresszus szakmai sikere arra buzdított bennünket, hogy újra megrendezzük az eseményt. Célunk, hogy bemutatásra kerüljenek a legújabb kutatások, eredmények, tapasztalatok és a komplementer medicina különböző ágai, amelyek felnőttek és gyermekek számára is hatékony megoldásokat kínálhatnak az egészség megtartására, visszanyerésére.

Mire számíthatnak az érdeklődők?

– Kiváló szakmai előadókkal találkozhatnak, és hallgathatják meg előadásaikat, amelyben az érintett betegek számára hatékony megoldásokat kínálnak.
 
A kongresszuson bemutatjuk az akadémikus, legújabb kutatások alapján igazolt eredményeket és a komplementer medicina különböző ágaiban ebben a témában alkalmazható megoldásokat. Számos hazai szaktekintélyt kértünk fel, és mondtak igent, mert a témát igen időszerűek tartják. Célunk hidat képezni az akadémikus és a komplementer medicina között, hiszen együtt hatékonyabbá válhat a gyógyítás a komplex integratív medicina jegyében.

Kik vehetnek részt a rendezvényen?

– Az előadók közérthető módon, mindenki számára jól befogadhatóan járják körül ezt a fontos témakört. A ma kor embere egyre inkább tudatos egészségére, illetve kíváncsi azokra a kiegészítő gyógymódokra, amelyek a betegsége esetén hiteles gyógyírt kínálnak egészsége visszaállítására. Ezért az egészségtudatos hétköznapi érdeklődőkre, szakdolgozat író hallgatókra egyaránt számítunk az orvosok, egészségügyi szakdolgozók részvétele mellett. Az orvosok számíthatnak olyan előadásokra, amelyekből a mindennapi praxisukba integrálhatják az új információkat, terápiás lehetőségeket. A fő cél a betegek gyógyulása holisztikus értelmezésben, komplementer gyógymódok alkalmazásával! A rendezvény akkreditációja folyamatban van.

Hol és meddig tudnak jelentkezni az érdeklődők?

yamamoto@yamamoto.hu és az info@mkhoa.hu email címeken várjuk a jelentkezéseket április 18-ig.

Életigenlők.hu

Similar Posts